• +31 (0) 181 442 530
  • info@dakkapel-offerte-online.nl
Dakkapellen informatiepagina

Dakkapellen

Een nieuwe dakkapel laten plaatsen houdt in dat u met veel onderwerpen rekening moet houden welke allemaal betrekking hebben op de nieuw te plaatsen dakkapel. Zo heeft u niet alleen een keuze uit diverse materialen en kleuren, maar dient u ook rekening te houden met het soort dak, de afwerking aan de buitenkant van de dakkapel en, niet te vergeten, de afwerking van de dakkapel aan de binnenzijde. Via onze Dakkapel Calculator komt u alle onderwerpen tegen en kunt u op een eenvoudig manier aangeven wat voor u al dan niet van toepassing is voor het maken van een dakkapelofferte.

Onze dakkapellen

Onze dakkapellen worden afgewerkt met de beste onderhoudsarme producent waarin wij een eigen werkwijze gecreëerd hebben waardoor onze dakkapellen met deze producten en onze kennis tot de allerbeste en mooiste dakkapellen van Nederland behoren.

De kunststof kozijnen die wij leveren voor onze dakkapellen zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit van het merk Inoutic, onderdeel van het wereldwijd opererende bedrijf Deceuninck. De kozijnen zijn volledig gecertificeerd volgens het Nederlandse bouwbesluit. Inoutic draagt kwaliteit van het gemonteerde eindproduct hoog in het vaandel. Voor de Nederlandse markt beschikt Inoutic over de nodige KOMO-certificaten. Dat betekent gegarandeerde topkwaliteit!!

De HR++ beglazing en de afdichtrubbers zijn van het Belgische topmerk Glaverbel AGC. De beglazing van is standaard voorzien van een zonwerende coating tussen het glas.

De draaikiepramen (inbraak vertragend), raamhendels van het merk Hoppe voorzien van het SKG keurmerk en van roestvrijstaal, waarin opgenomen tongvormige sluitnokken en verstelbare paddenstoelnokken. Het beslag is verdekt opgenomen aan de binnenzijde van het profiel.

De ventilatieroosters die wij plaatsen in de vaste ramen zijn van het Belgische merk Renson type TC60 die voldoen aan alle regels van het Bouwbesluit en de huidige NEN-normgeving. Continu en gecontroleerd ventileren is de enige efficiënte manier om een gezond binnenklimaat te garanderen!!

Insectenhorren zijn bijna niet meer weg te denken, de inzethorren die wij leveren worden geheel op maat gemaakt en standaard geleverd in de kleur van het draaikiepraam.

Rolluiken, van het merk Alulux, worden standaard weggewerkt in de dakrand zodat de rolluikkast niet zichtbaar is. Als de dakkapel voorzien is van een scheidingspaneel ten behoeve van meerdere ruimtes kunnen de rolluiken gesplitst worden en afzonderlijk bediend worden door middel van extra geleiders en extra motor. Als extra kan er een 5-kanaals afstandsbediening mee geleverd worden voor het maximaal bedienen van 4 rolluiken, het 5e kanaal is om alle 2,3 of 4 rolluiken gelijktijdig te bedienen. Bij bestelling van elektrische rolluiken dient er rekening gehouden te worden dat er een stroompunt ter plaatse aanwezig is, zodat onze monteur hier zijn aansluiting op kan maken!!

De daken van onze dakkapellen worden voorzien van een hoge kwaliteit APP gemodificeerde bitumen voorzien van zwarte leislag voor een extra bescherming tegen zon en UV stralingen. APP is de afkorting voor A-tactisch polypropyleen, wat inhoud dat in de bitumen een elastische kunststof is verwerkt.